дом Общество Жителите на „Макак“ се включиха в „Купи и сподели“

Жителите на „Макак“ се включиха в „Купи и сподели“

0
ДЯЛ

Жителите на шуменския квартал „Макак“ се включиха в благотворителната акция „Купи и сподели“. Това съобщиха от офиса на омбудсмана на Шумен.
По решение на кварталния съвет и с подкрепата на настоятелството на Народно читалище „Просвета – 1926“, са събрани 60 пакета с трайни хранителни продукти в подкрепа на възрастни и самотно живеещи хора от квартала. Благотворителната акция „Купи и сподели“ e част от четвъртото издание на традиционната кампания на омбудсмана на Република България Мая Манолова „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“.
По покана на главния специалист на квартала Елка Александрова общественият посредник на Шумен Иван Капралов поднесе даренията на възрастните хора. Членовете на кварталния съвет споделиха, че решението да се включат в кампанията на омбудсмана на Република България е спонтанно. Оттам напомнят и че жителите на „Макак“ оценяват подкрепата на институцията при възникналия по-рано тази година казус с изискването да се снабдят с винетни стикери.
Благотворителната акция „Купи и сподели“, подкрепена от Организацията на българските скаути, събра нови 125 пакета с трайни хранителни продукти и във варненския квартал „Владислав Варненчик“. Кметът на района Николай Костадинов прие подкрепата с благодарност и се ангажира даренията да достигнат до възрастните хора преди големия християнски празник Великден.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУспехът на държавата в грижата за децата – отразен в „Бележник 2019“
Следваща статияДоклад: Некачествен е ремонтът на Спортната зала във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here