дом Общество ЕРП Север преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването по празниците

ЕРП Север преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването по празниците

0
ДЯЛ

В периода от 23 декември 2020 г. до 3 януари 2021 г. Електроразпределение Север ще прекрати извършваните по предварително изготвен график ремонтни дейности по мрежата в Североизточна България. Това съобщиха от дружеството.
В посоченото време не се предвиждат планирани прекъсвания на електрозахранването на клиентите. В навечерието на коледните празници ще бъдат финализирани или временно прекратени текущите етапи от инвестиционни и ремонтни проекти на дружеството по рехабилитация на мрежата.
Диспечерските центрове на електроразпределителното дружество следят денонощно, без почивен ден за непредвидени аварийни ситуации по съоръженията. По празниците дежурен мениджърски състав ще координира при необходимост действията на екипите при прекъсвания на електрозахранването поради повреди и вследствие на усложнена метеорологична обстановка. При подобни условия ЕРП Север съгласува дейностите си с общинските власти, като разчита на тях за своевременното разчистване на пътищата, което значително съкращава времето за локализиране на аварии и възстановяване на електрозахранването в засегнати от лошото време райони. 61 дежурни екипa на електроразпределителната компания са в готовност да реагират своевременно при необходимост. Те са оборудвани със съвременна специализирана техника, пълен набор от инструменти и лични предпазни средства, задължителни в работата им по съоръжения под напрежение.
На разположение на клиентите на ЕРП Север, за подаване на сигнали в случаи на непредвидени смущения в електрозахранването и за информация, е денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно и мъгливо
Следваща статияВаксините срещу COVID-19 пристигат у нас на Коледа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here