дом Общество „Енерго про“ продължава с плановите прекъсвания на тока, вижте графика за сряда

„Енерго про“ продължава с плановите прекъсвания на тока, вижте графика за сряда

0
ДЯЛ

В сряда, 18 октомври, от 08.45 ч. до 09.45 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – кв. „Дивдядово“, фирмите в м-ст „Езерото“ от ЕП „Дивдядово“ – „Морски клуб“, „Лифтком“, „Кристал глас“, складова база на „Булмаг“, БКТП „Плажна база“, „ЖП гара Дивдядово“.

През целия ден, а именно от 09.00 ч. до 17.00 ч., ток няма да в района на: кв. „Дивдядово“ – част от ул. „Вела Благоева“, ул. „Тодор Минев“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Тодор Петков“ от №29 до №41.
От 12.30 ч. до 15.30 ч., ток няма да има в района на ПС „Депо /Коньовец/, ПС „В и К Свинеугояване“, МТП „Фазанария“, ДЗС „Депо“.

От 12.30 ч. до 16.00 ч., електрозахранването ще бъде прекъснато и в района на м – ст „Чаир дере“, с. Белокопитово – пощата, „Птицезавод Камчия“ /ВС „Птицезавод“/.
Енерго про предупрежда за и за смущения в електроподаването от 12.00 ч. до 16.30 ч., района на селата Коньовец, Велино, Живково, Калино, Иглика, Габрица, Дренци, част от Черноглавци, западната част на село Царев брод, фирма „ТЕРА“, ПС „Биволовъден“, ПС „ДЕПО /Коньовец/, ПС „В и К – Свинеугояване“, МТП „Фазанария“, ДЗС „Депо“ и Помпените станции на „В и К“ в тези райони, работилница на „Булгаз“ и ЕПС „Мадара“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезспорната прима на българската естрада Лили Иванова завладя сърцата на шуменци, стотици я аплодират
Следваща статияНов пулсоксиметър за Неонатологичното отделение на шуменската болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here