дом Други Безспорната прима на българската естрада Лили Иванова завладя сърцата на шуменци, стотици...

Безспорната прима на българската естрада Лили Иванова завладя сърцата на шуменци, стотици я аплодират

0
ДЯЛ

С бурни аплодисменти стотици шуменци посрещнаха безспорната прима на българската естрада Лили Иванова.

Тя започна концертът си в 20.00 часа с великолепната песен „Икар“ в препълнената спортна зала „Младост“, където са се събрали близо хиляда нейни почитатели, предаде от мястото на събитието репортер на 24shumen.com.

Както вече писахме, това е третото гостуване на Лили Иванова в Шумен за последните 4 години. Градът е от особен сантимент за звездата, не само заради топлата публика и верните й фенове тук, но и заради голямото й приятелство с Тодор Колев.
Лили е свързана с Шумен и с доброто си партньорство с фирма LM SI GROUP, която е част от организацията на турнето на звездата. Албумът включва 8 нови песни, голяма част от които ще прозвучат за първи път на концерта тази вечер.

След невероятната музикална вечер, Лили Иванова посети паметника на Тодор Колев и поднесе цветята, които й подариха.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСловесна престрелка между съседи, плюнки и юмруци, заради… отворена врата
Следваща статия„Енерго про“ продължава с плановите прекъсвания на тока, вижте графика за сряда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here