дом Общество Екоинспекцията награди победителите в конкурса „Гората за децата“

Екоинспекцията награди победителите в конкурса „Гората за децата“

0
ДЯЛ

На специална церемония в Информационния център на РИОСВ-Шумен бяха раздадени наградите на победителите в „Гората за децата“. Конкурсът се провежда всяка година и е за най-голямо количество предадена хартия за рециклиране. Тази година в него се включиха възпитаници на общообразователни училища и детски градини от Шуменска и Търговищка област. Те се състезаваха в две категории детски градини и училища, като учениците бяха разделени в две подгрупи.
Директорът на екоинспекцията инж. Евелина Шишманова, поздрави победителите.

В категория детски градини, наградата отиде при малчуганите от „Трета“ група на ДГ „Щурче“ – Шумен, които са предали 227 кг хартия.
С награди си тръгнаха и първокласници от Б клас на СУ „Йоан Екзарх Български“в Шумен, предали 1 тон и 482 кг. хартия и петокласниците от Б клас от същото училище с 1 тон и 918 кг. хартия за рециклиране.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Турчин опита да „купи“ полицаи с 2х20 лева, отива на съд
Следваща статияНай-издирваният в България – беглецът от затвора Пелов, убит при престрелка със сутеньор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here