дом Общество Догодина: Майчинските без промяна, от 1 юли минимална пенсия – 250 лева

Догодина: Майчинските без промяна, от 1 юли минимална пенсия – 250 лева

0
ДЯЛ

Обезщетението за майчинство и догодина остава 380 лева. Това решиха народните представители, след като приеха текстове от Закона за бюджета на ДОО за следващата година.
Предложението бе прието със 117 гласа „за“, 77 „против“, а 7 се въздържаха. Към момента размерът на обезщетението за отглеждане на дете до 2-годишна възраст също е 380 лв.
250 лева пък ще бъде минималната пенсия от 1 юли догодина, гласуваха депутатите днес малко по-
рано. Считано от1 януари 2020 година до 30 юни, размерът на минималния размер на пенсията за стаж и възраст ще бъде 219,43 лв.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолк. Димитър Събев е тазгодишният носител на наградата „Света Варвара“
Следваща статияОбщина Каолиново в готовност за зимата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here