дом Общество Деца гостуваха на полицаите и пожарникарите в Смядово

Деца гостуваха на полицаите и пожарникарите в Смядово

0
ДЯЛ

Успешна година приключиха доброволците в Детско полицейско управление от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Смядово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Във финалните занятия децата гостуваха в РУ-Велики Преслав, където се запознаха отблизо със спецификата на полицейската професия. Полицейски служители им разказаха какви сигнали посещават най-често и кои са помощните средства, които ползват при задържане на лица. В двора на училището в Смядово служители на участъка на пожарната направиха демонстрация на противопожарна техника. Огнеборците им показаха оборудването си и направиха демонстрация по погасяване на пожар. В ролята на огнеборци влязоха най-смелите, които се включиха при „локализиране и гасене на огъня“. Полицейските служители са единодушни, че усвоените знания от децата са на много добро ниво. Следващата учебна година ще продължи и втората обучителна фаза на младите доброволци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВеселин Пенчев е в новия Управителен съвет на СИДП
Следваща статияРекорден брой участници в състезанието „Шуменско плато 2021“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here