дом Други Веселин Пенчев е в новия Управителен съвет на СИДП

Веселин Пенчев е в новия Управителен съвет на СИДП

0
ДЯЛ

Веселин Пенчев – областен и общински председател на БСП в Шумен, е член на новия Управителен съвет (УС) на Североизточното държавно предприятие (СИДП), който е вписан в Търговския регистър вчера.
„Предстои свикване на Управителния съвет, на който ще бъдат формулирани задачите и ще се вземат съответните решения“, каза за 24shumen.com Веселин Пенчев. Най-важното според него е да се провери финансовото състояние на Предприятието и да се работи за добри финансови резултати.
В новия УС на СИДП влизат още временно изпълняващият длъжността управител Ради Иванов и Борислав Захариев. Предстои избор на председател на Управителния съвет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВиолета Комитова: Никой не спира строителството на магистрала „Хемус”
Следваща статияДеца гостуваха на полицаите и пожарникарите в Смядово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here