дом Общество Депутатите и кметовете от Шуменско декларираха доходите си за 2019 година

Депутатите и кметовете от Шуменско декларираха доходите си за 2019 година

0
ДЯЛ
24shumen.com

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ публикува данъчните декларации на депутатите, кметовете и чиновниците по високите етажи на властта за 2019 година.
Проверка на документите показва, че сред управниците от Шуменско единствено депутатът от БСП е придобил имоти и е успял да закупи лек автомобил „Тойота“.
Имотите си Иванов обаче е получил в наследство. Сред тях са 1/4 от наследствени лозя и ниви в село Дибич и Лозница, област Разград. От наследство е придобил и 1/8 от къща с гараж в Шумен и 22 квадратни метра парцел в София. Доходите му от заплата през 2019 година са в размер на 74 288 лева. Придобил е в наследство и 150 000 лева.
Димитър Александров от ПП ГЕРБ е декларирал 74 522 лева от заплата.
Колегата му и съпартиец Румен Генов, освен заплата в размер на 70 485 лева, е посочил и 27 900 лева от представителни и 13 770 лева от наеми.
Деан Станчев от ВМРО не е посочил нищо в данъчната си декларация. Припомняме, че преди броени месеци Станчев влезе в парламента а мястото на Емил Димитров-Ревизоро, който пък оглави Министерството на околната среда и водите.
Хамид Хамид от ДПС е декларирал единствено доходи от заплата, които са в размер на 63 664 лева. Същото е вписала в данъчната си декларация и Нигяр Джафер – 90 323 лева от заплата.
Областният управител проф. Стефан Желев е посочил в данъчната си декларация единствено доходи от заплати – 35 972 лева.
Зам.-областният управител Петко Шаренков е декларирал заплата в размер на 28 806 лева, както и приход от наеми – 2 100 лева. Зам.-областният управител Шерин Вели е посочила приходи единствено от заплата – 18 926 лева.
Очаквано с най-висок доход от заплата, от кметовете в област Шумен, е Любомир Христов. В данъчната си декларация той е посочил сумата – 47 510 лева. Христов е декларирал още 35 910 лева приходи от наеми, 12 660 от пенсия, както и 26 000 от рента.
От общински кметове в Шуменско единствено Нехрибан Ахмедова – кмет на община Венец е декларирала, че през 2019 година е придобила ниви на стойност 13 700 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт месеци: Вандали тормозят живеещи на улица „Петър Парчевич“ в Шумен
Следваща статияМъж от Шумен е новият случай на COVID-19 в областта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here