дом Политика Депутатите гласуваха оставката на кабинета „Борисов 3“

Депутатите гласуваха оставката на кабинета „Борисов 3“

0
ДЯЛ

Със 156 гласа „за“ депутатите приеха оставката на кабинета „Борисов 3“. Това стана два часа след началото на днешното първо официално заседание на парламента. Гласуването бе посрещнато с бурни аплодисменти от всички, освен от ГЕРБ-СДС.
Още в началото от ГЕРБ-СДС възразиха дали въобще оставката трябва да се гласува. Тя беше внесена в деловодството на парламента още вчера.
Въпреки настояванията на народните представители, Бойко Борисов лично да дойде и да подаде оставката си, това не се случи. За да избегне срещата си с новите депутати, премиерът излезе в отпуск. Обяви, че му трябва време да подготви предложението за състав на бъдещия кабинет.
Припомняме, че консултациите за сформиране на нов кабинет при президента Румен Радев започват в понеделник, 19 април. Като победител от изборите и партията с най-много депутати ГЕРБ-СДС ще има право да получи първия проучвателен мандат. 
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРЗИ обяви „зелен коридор“ за ваксинация с Пфайзер
Следваща статияОпределиха носителите на „Наградата на Шумен“ за образование и наука

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here