дом Общество Демонстрационен камион на SIEMENS в Шуменския университет

Демонстрационен камион на SIEMENS в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Демонстрационен камион на SIEMENS и апаратурата в него ще може да бъде разгледана на 16 ноември от 10 до 14 часа пред Корпус С в Шуменския университет.
Представянето е посветено на цялостните решения и новостите в сферата на индустриалния контрол и автоматизация, предлагани от компанията.
SIEMENS е един от световните лидери в областта на индустриалната автоматизация, с традиции в дейността си за насърчаване на образованието и научната дейност. Фирмата и Университетът имат изградени трайни взаимоотношения с цел създаване и развитие на висококвалифицирани специалисти за нуждите на индустрията и бизнеса.
В началото на учебната 2016/2017 година с дарение на SIEMENS бе изградена лаборатория „Програмиране на Siemens контролери” във Факултета по технически науки. За нея направление „Дигитализирано производство” предостави индустриална техника, с която са оборудвани 6 работни места. Всяко от тях е снабдено с индустриален контролер от серията Simatic S7-1200, 7-инчов дисплей, специализирани лабораторни модули и развоен софтуер – TIA Portal v13 SP1.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалките баскетболистки на Шумен разбиха „Черно море“ и “ Академик Варна“
Следваща статияПриключват ремонтните дейности на улица „Ален мак“ в село Ловец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here