дом Криминале Девет години и три месеца затвор за Недко Маринов, обрал три жени...

Девет години и три месеца затвор за Недко Маринов, обрал три жени в Шумен

0
ДЯЛ

Девет години и три месеца затвор при първоначален строг режим за три грабежа постанови Окръжния съд в Шумен за Недко Маринов. 29-годишният рецидивист бе признат за виновен в извършването на три грабежа в периода 8-23 октомври миналата година. Това съобщиха от Окръжния съд в Шумен.
Трите престъпления са извършени на територията на Шумен, а жертвите им са жени. Почерка на извършване също е идентичен – чрез сила и заплашване, хващайки пострадалите с ръка през устата и опирайки нож до гърлото. Откраднатите вещи са съдържимото в дамските им чанти – мобилни телефони, дамски портмонета с различни суми, както и златни накити.
Съдът приема, че са касае за квалифицирани грабежи извършени в условията на опасен рецидив и продължавано престъпление.
Присъдата подлежи на обжалване и протестиране в петнадесет дневен срок пред Варненски апелативен съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредават на Франция каспичанец, издирван с европейска заповед за арест
Следваща статияНяма да има протест на таксиджиите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here