дом Други Двама младежи с досъдебни производства за притежание на наркотични вещества

Двама младежи с досъдебни производства за притежание на наркотични вещества

0
ДЯЛ

Полицията задържа 17-годишен шуменец за притежание на марихуана и 22-годишен за намерен в квартирата му амфетамин.
За притежание на наркотични вещества са започнати срещу двамата досъдебни производства в РУ- Шумен, информираха от полицията.
Марихуаната е открита в 17-годишния при проверка и личен обиск на 26 май около 10:30 часа на ул. ”Дедеагач” в града. Иззетото количество е около грам, а три часа по-рано около 07:15 часа при извършена проверка в квартира на ул. ”Ген. Драгомиров”, обитавана от местния Н.И. /22г./ е намерен хартиен плик със суха зелена листна тревна маса и бяло прахообразно вещество, което реагирало на амфетамин.
Работата по случая продължава.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаглеци посегнаха на полицаи, прибраха ги на топло за 24 часа
Следваща статияИсторическият музей представя едно от своите най-нови издания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here