дом Общество Да се готвят за черпня: 1 887 именнички в община Шумен ще...

Да се готвят за черпня: 1 887 именнички в община Шумен ще празнуват на Богородица

0
ДЯЛ

На утрешния 15-ти август честваме един от дванайсетте големи православни празника – Успение на Пресвета Богородица.
На този ден празнуват всички с имената Мара, Мария, Марийка, Мари, Марин, Мариян, Марияна, Мариана, Мариан, Маша, Мика, Мира, Мариета, Мариела, Марио, Преслав и Преслава.
В област Шумен ще почерпят 1 887 именнички. Името Мария носят 899 дами. Най-възрастната е родена през 1922 година, а най-малката е едва на няколко месеца. 450 са жените с името Марийка, а 217 се казват Мариана. Ще почерпят 321 Марияни, като най-възрастната е 81-годишна, а най-малката именничка с това име е едва на годинка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони в Смядово остават без ток през целия ден утре
Следваща статияХристиянската църква почита Света Богородица покровителка на майчинството, жените и семейното огнище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here