дом Общество Шуменци към директора на ВиК: Защо заблуждавате, че водоподаването е възстановено?

Шуменци към директора на ВиК: Защо заблуждавате, че водоподаването е възстановено?

0
ДЯЛ

Гневни шуменци коментират липсата на вода втори ден. Най-потърпевшите са абитурентите, които „не могат да вземат един душ преди незабравимата си вечер – абитурентският бал довечера“.
Пресъхналите чешми в центъра и кварталите са най-обсъжданата тема и в гилдята на таксиметровите шофьори. Хората обвиняват директора на ВиК Шумен инж. Красимир Марков в лъжа, защото тази сутрин в електронна медия обявил: положихме всички усилия за отстраняване на аварията. Няма проблем. Водоснабдяването ще бъде възстановено, краен срок 9.30 ч. Уверенията му обаче нямат нищо общо с действителността – вода все още няма. По тази причина са затворени и градските тоалетни, както и тези в заведенията.
Шуменци мърморят с основание, че плащат най-скъпата вода. И на всичко отгоре са на сух режим. В лъжа бе обвинен и дежурния диспечер на ВиК, според чиито прогнози вода вече има навсякъде.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТопъл, но дъждовен уикенд, възможни са и градушки
Следваща статияIn memoriam: Почина големият български художник Светлин Русев