дом Общество В община Каолиново вече ползват безплатен безжичен интернет

В община Каолиново вече ползват безплатен безжичен интернет

0
ДЯЛ

Община Каолиново вече предлага на своите жители безплатен безжичен интернет в 12 обществени зони. Това съобщиха от кметството в Каолиново.
Мрежата е изградена с финансиране от Европейската комисия по проекта „WiFi4EU“.
Местата, където гражданите ще могат свободно да ползват безжичен интернет са площада пред община Каолиново, пред кметство в Браничевои центъра на селото. Пред кметство в Гусла, пред кметство в Загориче, пред кметство в Климент, пред кметство в Наум, пред кметство в Пристое, пред кметство в Средковец, пред кметство в Тодор Икономовои центъра на селото. Безплатен безжичен интернет ива още на мегдана в село Тъкач.
Мрежата е отворена и не се изисква въвеждането на пароли или друг вид идентификация. За да ползвате безплатен безжичен интернет е достатъчно да се свържете с вашия телефон, лаптоп, таблет към мрежата с наименование “WiFi4EU”.
Снимка: Община Каолиново
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДанъчна кампания 2020 година ще започне на 10 януари
Следваща статияНай-интересното от 2019 година (обзорно)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here