дом Общество В навечерието на светлия празник: Кметът на Никола Козлево раздаде козунаци

В навечерието на светлия празник: Кметът на Никола Козлево раздаде козунаци

0
ДЯЛ

В навечерието на светлите Великденски празници кметът на Община Никола Козлев Ешреф Реджеб посети по-възрастните и трудно подвижни хора, пожелавайки им здраве и благополучие. Всяко семейство на територията на община Никола Козлево без значение на етнос и религия получи традиционния за големия християнски празник – козунак. Съвместната инициатива между Община Никола Козлево и народните читалища за пореден път бе посрещната радушно от жителите на общината. Не бяха забравени и децата от детските градини.
„Ние живеем заедно. Религиозните празници не ни разделят, а ни обединяват“, заяви за 24 shumen.com кметът Ешреф Реджеб.
Кметът изказва благодарност към ръководствата на народните читалища, с чиято помощ не бе пропуснато нито едно семейство.
„Желая Ви много здраве, надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени! Честито Възкресение Христово!“ бяха думите, с които Ешреф Реджеб се обърна към жителите на общината.
Великденски яйца жителите на общината ще получат от читалищните деятели.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПланинското изкачване „Мемориал Валерий Великов“ 2018 открива автомобилния сезон в Шумен
Следваща статияНяколко улици в Каспичан са без вода