дом Общество В Каспичан ще обсъждат отчета за изпълнението на бюджета на общината за...

В Каспичан ще обсъждат отчета за изпълнението на бюджета на общината за 2019-та

0
ДЯЛ

Публично обсъждане на отчета по изпълнението на бюджета на община Каспичан за 2019 година ще се проведе на 17 август от 17.00 часа в зала №105 на Народно читалище „Пробуда 1928”. Това съобщи Ралица Тодорова, председател на Общинския съвет.
Дискусията ще се проведе на основание на Закона за публичните финанси.
„Уведомяваме всички заинтересовани лица, че становища по годишния отчет за изпълнение и приключване на бюджета могат да се представят в деловодството на Общината не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане” уточни председателят на ОбС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТази нощ спират водата в Шумен, Велики Преслав и три села
Следваща статияИлияна Йотова: 35 дни премиерът и правителството не разбират какво им казват протестиращите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here