дом Общество Възможност за работа: Община Каспичан търси специалист по селищно устройство

Възможност за работа: Община Каспичан търси специалист по селищно устройство

0
ДЯЛ

Община Каспичан обяви конкурс за длъжността „Специалист териториално и селищно устройство“. Минималната основна заплата е 640 лева.
Изискванията към кандидатите са – средно специално образоавние, специалност „Строителство и архитектура“ или „Геодезия“, да не са пенсионери, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер. Професионален опит не се изисква.
Специфичните изисквания за заемане на длъжността – компютърна грамотност, аналитична и комуникативна компетентност, работа в екип с фокус към клиента.
Като предимства се отчитат придобит професионален опит в работа в администрация, познания в областта на устройство на територията.
Конкурсът е на два етапа – допускане по документи и интервю.
Документите, които трябва да бъдат подадени в Общинска администрация Каспичан до 20.07.2018 г. са заявление за участие в конкурса и автобиография, други документи, удостоверяващи професионална квалификация. Декларация, че лицето не е осъждано.
Подробности за конкурса са обявени в интернет страницата на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови образци на документи за изплащане на болнични и майчинство
Следваща статияПреславското злато в Лувъра удиви туристи и гости на френската столица