дом Общество Връчиха „Наградата на Шумен” в системата на образованието и науката

Връчиха „Наградата на Шумен” в системата на образованието и науката

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

По традиция „Наградата на Шумен” в системата на образованието и науката се връчва на 24 май. На специална церемония днес, на която присъстваха много ученици и родители, кметът Любимир Христов и председателят на Общинския съвет Ася Аспарухова връчиха на отличените ученици, студенти, учители и учени „Значка на Шумен” и Грамота.
За успехи през изминалата година в различните категории бяха наградени:
„Ученик на годината” в хуманитарната и природо-математическата област – Тонислав Троев от СУ „Панайот Волов”.
„Ученик на годината” в областта на изкуствата и спорта – Десислава Герчева, възпитаничка на ЦПЛР – ОДК „Анастас Стоянов”.
„Студент в областта на природните, математическите и техническите науки” – Валентин Борисов, IV курс в специалност „Компютърна информатика” на ШУ „Еп. Костантин Преславски”.
„Учител на годината” в начална степен на обучение – Мануела Недекова, главен учител в СУ „Сава Доброплодни”.
„Учител на годината” в сферата на природните, математическите и техническите науки – Мадлена Станчева, старши учител по информатика и информационни технологии в СУ „Сава Доброплодни”.
„Учител на годината” в сферата на хуманитарните науки – Виолета Маразова, старши учител по История, цивилизации и Гражданско образование в ППМГ „Нанчо Попович”.
Наградата за принос в областта на природните, математически и технически науки – за доц. д-р Сунай Ибрямов от Факултета по природни науки на ШУ „Еп. Константин Преславски”.
„Педагогически колектив в системата на предучилищното възпитание” – екипът на ДГ „Изворче”.
„Педагогически колектив в системата на училищното и извънучилищното образование” – колективът на Професионална гимназия по икономика.
Тържеството на пл. „Кристал” завърши с изпълнения на Детския танцов ансамбъл „Веселяче”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаградиха отличниците на Випуск 2021 в Шумен
Следваща статия30 000 обекта на културното наследство ще бъдат дигитализирани по проект на Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here