дом Криминале Водачът на „Опел“-а – виновен за адската катастрофа, отнела живота на двама...

Водачът на „Опел“-а – виновен за адската катастрофа, отнела живота на двама от близките му

0
ДЯЛ

Вината за адската катастрофа на разклона за Дибич, при която загинаха двама души, е на водача на лекия автомобил. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Шумен.
Както вече 24shumen.com съобщи, вчера около 11.30 часа вчера на главен път Шумен- Карнобат на разклона за село Дибич, възникна тежък пътен инцидент.
Водач на лек автомобил Опел „Зафира“ с шуменска регистрация при маневра завой наляво не пропуснал насрещно движещия се по път с предимство влекач „ДАФ“ с хасковска регистрация с прикачено полуремарке и се блъснали. В резултат на настъпилото произшествие в МБАЛ- Шумен са транспортирани водачът на опела А.А./59г./ от село Дибич. Настанен е за лечение в болничното заведение с множество фрактури на черепа и с опасност за живота. На място са загинали 59-годишната му съпруга и 9- годишното им внуче, които пътували в автомобила.
В МБАЛ – Шумен за преглед е откаран и водачът на влекача С.Д./63г./ от гр. Харманли. Прегледан е, след като не били установени наранявания, е освободен. Тестван е с дрегер, който не отчел наличие на алкохол. Дал е кръвна проба за анализ.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор преспа в ареста
Следваща статияДамите от футболен клуб „Олимпия Шумен” са домакин в първия кръг от Държавното Първенство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here