дом Други Важно за кандидат-студенти: Все още има свободни места в Шуменския университет

Важно за кандидат-студенти: Все още има свободни места в Шуменския университет

0
ДЯЛ

В 35 специалности на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, редовна форма на обучение, има свободни места.
Това са: Българска филология, Английска филология, Руска филология с бизнескомуникация, Турска филология с бизнескомуникация, Приложна германистика, Приложна лингвистика (АЕРЕ), Приложна лингвистика (ТЕРЕ), Журналистика и реклама, Връзки с обществеността, История и география, Теология, Бизнес математика, Бизнес информатика, Компютърна информатика, Компютърни информационни технологии, Математика и информатика, Астрономия и метеорология, Медицинска химия, География и регионална политика, Биология и химия, Биология и физика, География и биология, Туризъм, Педагогика, Начална училищна педагогика и чужд език (Английски), Специална педагогика, Социална педагогика, Педагогика на обучението по музика, Педагогика на обучението по изобразително изкуство, Педагогика на обучението по техника и технологии, Комуникационни и информационни системи, Компютърни технологии за автоматизация на производството, Инженерна логистика, Системи за сигурност, Геодезия.
Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от конкурсен изпит от Шуменския университет или друго висше училище, с оценка от държавен зрелостен изпит или да се явят на допълнителен изпит на 11 август, петък.
Срокът за подаване на документи е до 10 август, включително, в Центъра за кандидатстудентска дейност в Корпус 1.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-дебелият българин от Шуменско Иван Тодоров, стопи 150 кг без операции и хапчета
Следваща статияОценителната комисия се произнесе по предложените варианти за развитие на пешеходната зона на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here