дом Политика Борисов: Мафията е срещу нас, контрабанда и хазарт са на улицата!

Борисов: Мафията е срещу нас, контрабанда и хазарт са на улицата!

0
ДЯЛ

„Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка“, коментира министър-председателят Бойко Борисов.
”Искат оставка, но не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, добави премиерът, който днес посети Възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания в община Костинброд. Премиерът изтъкна, че правителството продължава да работи активно. „Затова толкова ги дразним – другите няма какво да покажат“, отбеляза Борисов.
Междувременно от правителствената пресслужба съобщиха, че тиражираната в публичното пространство информация, че министър-председателят Бойко Борисов е поканен утре в Европейския парламент за дебат за върховенството на закона в България, категорично не отговаря на истината.
Нито премиерът Борисов, нито който и да е член на българското правителство имат покана за предстоящото на 10 септември заседание на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент LIBE. Нещо повече – регламентът на предвиденото в дневния ред изслушване на заместник-председателя на Европейската комисия Вера Йоурова относно Механизма за сътрудничество и проверка не допуска изразяване на становище от българското правителство. На запитване от страна на Постоянното представителство на България към ЕС в Брюксел е получен отговор от Секретариата на Европейския парламент, че няма да бъде канен представител на правителството, тъй като основната цел е да бъде обсъдена позицията на Европейската комисия относно Механизма от членовете на комисията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖанета Панайотова: Нужни са около 350 000 лева за решаване на проблема с безводието в „Мътница“
Следваща статияШуменец отнесе акт за неносене на маска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here