дом Криминале Ало измамник за малко да забогатее с 3 370 лв., буден гражданин...

Ало измамник за малко да забогатее с 3 370 лв., буден гражданин алармира полицията

0
ДЯЛ

Във вторник в 12.55 часа в оперативната дежурна част на Районното управление в Нови пазар е получен сигнал, че на ул. „Стефан Караджа“ в града, до къща има оставена текстилна торбичка. В хода на предприетите незабавни оперативни действия е установено, че 87-годишна жена, живееща в този дом е била въведена в заблуждение по телефона от мъж, който се представил за служител на полицията и обяснил, че са нужни пари за операция на дъщеря й.
Малко по-късно при вземане на паричната сума е задържан 39-годишният М.А. от град Шумен, който не е криминално проявен. При извършения личен обиск в него са открити мобилен телефон и парична сума от 3370 лева, поставена в торбата от възрастната жена. М.А. е задържан за срок до 24 часа.
Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСелянин подкара нерегистриран мотопед, спряха го
Следваща статияРЗИ Шумен организира кампания по повод 26 юни – Световния ден за борба с наркоманиите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here