дом Общество „Алкомет“ АД дари 100 000 лева за кампанията „Помогни сега“

„Алкомет“ АД дари 100 000 лева за кампанията „Помогни сега“

0
ДЯЛ

Дарение в размер на 100 000 лева от фирмата „Алкомет“ АД е внесено във фонда на дарителската кампания за справяне с коронавируса. Това съобщиха от Община Шумен.
През вчерашния ден в инициативата се включиха още фирмата „Ал и Ко“ АД със сумата от 5 000 лева и ръководството на Индустриалния парк в Шумен също с 5 000 лева. По сметката са преведени и суми от граждани в размер на 50 и 100 лева. Така средствата, които са събрани към момента, вече са 222 025 лева.
Участниците в кампанията ще получат необходимите документи за признаване на дарението – протокол, договор и свидетелство за дарение.
От Община Шумен отново напомнят, че средствата в дарителската сметка на кампанията „Помогни сега“ ще се използват за ограничаване на разпространението на коронавируса в общината и само с решение на Общинския кризисен щаб.
Снимка: Архивна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен и БЧК организират доставка на храни и лекарства за възрастни хора в нужда
Следваща статияСнабдиха джипита в областта с предпазни средства от Държавния резерв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here