дом Общество Акция в ДГС-Смядово: Дръвче за залесяване срещу стара хартия

Акция в ДГС-Смядово: Дръвче за залесяване срещу стара хартия

0
ДЯЛ

Дръвче за залесяване ще получи всеки, който предаде 20 и повече килограма хартия в административната сграда на Държавно горско стопанство-Смядово. Това съобщиха от СИДП. Кампанията за събиране на стара хартия за рециклиране се провежда по повод Седмицата на гората и е традиционна за стопанството в Смядово. Инициативата ще стартира на 2 април и ще приключи преди Великденските празници на 5 април, като в работното време на стопанството всеки може да предаде събраната от него хартия.
През миналата година най-дейни в събирането на стара хартия за рециклиране бяха децата от училищата и детските градини в Смядово.
Снимка: Архив на СИДП
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт днес: Още по-строги санкции за нарушителите на пътя
Следваща статияТежко дежурство: Пожарникари гасиха магазин, отводняваха изба и обезопасиха сграда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here