дом Общество Ясни са 10-те най-добри спортисти, треньори и отбори на Шумен за 2017-та...

Ясни са 10-те най-добри спортисти, треньори и отбори на Шумен за 2017-та година

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

10-те най-добри спортисти и треньори на 2017-та година бяха определени днес. На свое заседание комисия начело с Васил Христов, председател на ПК „Младежки дейности и спорт“ към Общинския съвет в Шумен и членове Добромир Драев, член на ПК „Младежки дейности и спорт“, Даниел Даулов – ст. експерт „Младежки дейности, спорт и туризъм“, Красимир Кънчев – журналист от ВТV, Даниела Стоянова – журналист от shum.bg, Пламен Георгиев – гл. редактор на „Шуменска заря“, Иван Серафимов – журналист в 6tv.bg, Милен Маринов – журналист в 24shumen.com, Валентин Савчев – директор на ЦПРЛ – УСШ „Хан Крум“ обобщи резултатите от номинациите и гласуването от спортните клубове и медиите в града.
Списък на отличените спортисти по азбучен ред:
Спортисти:

Диан Минчев – вдигане на тежести Димитър Димитров – карате Енгин Мустафа – карате Здравко Димитров – ММА Иван Иванов – кик бокс Иван Славчев – фехтовка Каан Шукри – карате Любомира Николова – карате Пламен Борисов – кик бокс Трифон Илиев – лека атлетика
Треньори:
Галин Методиев – СК „Шуменска крепост“ Димитър Димитров – СК „Киокушин“ Мариола Спасова и Снежана Иванова – СКХГ „Ритмик“
Отбори:
СКВ „Йоан Екзарх Български – Шумен 2005“ СКХГ „Ритмик“ СКХ „Шумен 98“ – жени
Ветеран спортист:
Каролина Николова – лека атлетика
Церемонията по награждаването ще се състои на 21 декември, четвъртък, от 17.00 часа в Концертната зала на Младежкия дом. Тогава ще станe ясно кой ще бъде отличен като спортист на годината, треньор на годината и отбор на годината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Каолиново награди ученичка за отличен успех и активно участие в състезания и олимпиади
Следваща статияКметът Любомир Христов: Годината беше успешна, дойдоха сериозни инвеститори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here