дом Общество Община Каолиново награди ученичка за отличен успех и активно участие в състезания...

Община Каолиново награди ученичка за отличен успех и активно участие в състезания и олимпиади

0
ДЯЛ

Ученичка в осми клас от ОУ “Йордан Йовков“ в село Браничево получи Благодарствено писмо и парична награда от община Каолиново. Кметът Нида Ахмедов лично връчи благодарственото писмо, еднократна помощ в размер на 100 лв. от ОбС Каолиново, както и 100 лв. собствени средства. Ученичката получи и още 100 лв. от общинския съветник Мустафа Осман за участие и добро представяне в училищни състезания и общински олимпиади.
През учебната 2016/2017 година тя е участвала във всички училищни състезания и общински олимпиади по различни предмети. Със своя успех и поведение, ученичката служи за пример на всички ученици от училището и е допринесла макар и малко за повишаване на имиджа на община Каолиново.
Зейррин Невзар Исмаил е участвала е в конкурс, обявен от Национална асоциация на децата с диабет. Резултатите от конкурса все още не са обявени. Есето е изпратено в Национално сдружение „За инсулиновите помпи“ с управител Ваня Стоянова.
Ученичката е написала и есе за Деня за борба, ранна диагностика и превенция на диабета на 14.11.2017 г., организиран от ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ в град Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрадец изтегли 260 лева от чужда дебитна карта
Следваща статияЯсни са 10-те най-добри спортисти, треньори и отбори на Шумен за 2017-та година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here