дом Пътища Част от село Велино е без ток, затворен е пътят от Пивовара...

Част от село Велино е без ток, затворен е пътят от Пивовара за Стария град

0
ДЯЛ

Част от село Велино е без ток. Причината е излязал от строя трафопост. В момента екип работи по отстраняване на повредата. Във всички останали села на община Шумен има ток. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Затворен за движение заради надвиснали клони на дърветата е пътят от Пивоварната към Стария град. Пътят ще бъде отворен след като бъдат разчистени надвисналите клони. В участъка на пътя между квартал „Дивдядово“ и село Мараш и пътя Велино – Царев брод се образуват снегонавявания и трасетата се разчистват от снегорини.
Общинската пътната мрежа в Шумен е проходима при зимни условия. Няма затворени общински пътища.
В Шумен основните пътни артерии са разчистени. Цялата налична техника на фирмите, които отговарят за зимното поддържане, работи по улиците в града. Още от вчера общинските предприятия и фирмите са предупредени да предприемат необходимите мерки при възникване на снегонавявания и заледявания.
В Шумен от снощи снегопочистващата техника на фирмите „Винс Ин Хок“ ЕООД, „Консорциум Клинър 2018“ и Обединение „Зимно поддържане“ работи без прекъсване по улиците и булевардите в града. От 20.30 часа снощи улиците се обработват превантивно с химически материали, за да не се допусне заледяване на уличната настилка.
На денонощния телефон в Общината тази сутрин е получен един сигнал за закъсал в преспите автомобил между селата Велино и Живково. На хората е оказана своевременна помощ. Други сигнали за бедстващи до момента няма.Рано сутринта екипи са реагирали на сигнали за паднали дървета в отсечката между квартал „Дивдядово“ и село Мараш и по трасето от Паметника към Гроба на курсистите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо-малко престъпления през 2019 година, отчете РУ – Велики Преслав
Следваща статияПътната полиция със седем КПП-та заради усложнената зимна обстановка (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here