дом Общество Част от Нови пазар и Шумен без ток през следващите 72 часа

Част от Нови пазар и Шумен без ток през следващите 72 часа

0
ДЯЛ
24shumen.com

Районът около площад „Раковски“ и ул.“Цар Освободител“ в Нови пазар остават без електрозахранване, утре, 11 октомври, от 13.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия.
В четвъртък, 12 октомври, от 11.30 ч. до 13.30 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в следните райони на Шумен: „Индустриална зона – кв. „Тракия“ на изхода за гр. Варна; „Земеделски институт“; фирмите: „Лес Комерс“, „Джордани“, „ЕМУ“, „Брадърс“, „Топливо“, „Пътно управление“, „Спринт“, „Автосервизите“, Гимназия по селско стопанство, базата на „Автомагистрали Черно море“, военното поделение на изхода от гр. Шумен за гр. Варна, „Асфалтова база“, част от КАТ, района на „Биволовъден институт“ срещу КАТ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБСП активисти: ДПС не спази уговорката да подкрепи наш кандидат в Цани Гинчево
Следваща статияСъс специален концерт Симфониета-Шумен открива 63-ия си творчески сезон

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here