дом Политика БСП активисти: ДПС не спази уговорката да подкрепи наш кандидат в Цани...

БСП активисти: ДПС не спази уговорката да подкрепи наш кандидат в Цани Гинчево

0
ДЯЛ

Изгубихме изборите в село Цани Гинчево по две причини – първо ДПС не подкрепи нашия кандидат, както се уговорихме и не бяхме особено активни, с желание да имаме кмет в това село на всяка цена Така активисти от БСП в Шумен коментираха изборната загуба и слабия резултат на кандидата за кмет на Столетната партия – само 32 гласа. Според източник на 24shumen.com кандидатът им не е бил особено популярен, а това било важно условие за победа. Освен това социалистите търсили подходящия човек в последния момент. И това неминуемо рефлектирало върху резултата. Не проработила и схемата БСП и ВОЛЯ да издигнат общ кандидат.
По думите на социалисти плюс на кандидата на БСП пред този на ГЕРБ било образованието. Те са недоволни, че били партньори с ДПС на изборите, но хората им „изненадващо“подкрепили кандидатурата на ГЕРБ, което било видно от резултата. Затова щели да се замислят дали да залагат на общи действия с движението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦърковен триумвират ръководел делата на БПЦ
Следваща статияЧаст от Нови пазар и Шумен без ток през следващите 72 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here