дом Общество Уволниха директора и заместниците на Държавен фонд „Земеделие“

Уволниха директора и заместниците на Държавен фонд „Земеделие“

0
ДЯЛ

Директорът на Държавен фонд ”Земеделие” Васил Грудев е бил освободен от длъжност. Мястото му заема икономистът Борис Михайлов, съообщи „Български фермер“.
Негови заместници ще бъдат Боряна Алексова, Петя Славчева, Георги Динев и Владимир Атанасов. Решението е взето на заседание на Управителния съвет на фонда.
Грудев пое руля на Разплащателната агенция през юли 2019 г., след като предшественикът му Живко Живков подаде остава. Грудев е юрист по образование. Завършва магистратура във Франция, специализирал е европейско сътрудничество в Нидерландия.
Борис Михайлов е роден през 1959 г. в София. Той притежава магистърски степени по икономика и право. Също така има завършен курс по мениджмънт в САЩ, както и квалификационни курсове в областта на приватизацията, приватизационните фондове, стоковите, фондовите и валутните борси. Работил е като ревизор в Министерството на финансите, управител на консултантска фирма в областта на финансите и правото, както и като адвокат по данъчно и наказателно право.
По-рано през деня министър Бозуков смени и ръководствата на „Напоителни системи“ и САПИ – Системата за агропазарна информация. Още в първите дни след поемането на поста на служебен министър Бозуков заговори за одити и проверки във фонд „Земеделие“. Инспекцията на вътрешния одит на агроведомството обаче не установи нарушения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия45 231 са подадените заявления за гласуване извън страната
Следваща статияПианистката проф. Жени Захариева с гастрол на шуменска сцена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here