дом Общество Търсят най-хубавите домашни вина в Нови пазар

Търсят най-хубавите домашни вина в Нови пазар

0
ДЯЛ

По повод Трифон Зарезан Община Нови пазар организира конкурс за най-добро домашно вино от реколта 2017 година. В конкурса могат да участват всички нелицензирани производители на домашно приготвено вино – бяло, червено и розе. Другото условие за участие е вината да бъдат бистри и налети в стъклени бутилки, както и не могат да участват вина, които са изкуствено ароматизирани. Производителите трябва да посочат задължително сорта или сортовете, от които е произведено виното, а бутилките трябва да бъдат без етикети и отличителни знаци.
Проби от вината трябва да бъдат предоставени до 13-ти февруари в Общинската администрация, стая 211, етаж 2, на масата на Владислав Стойнев.
За най-добрите вина в 3-те категориите – бяло, червено и розе, са предвидени парични награди.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖълт код за бурен вятър в събота, поривите му ще достигат до 24 м/сек.
Следваща статияОхранител отива на съд, причинил смъртта на четирима при ПТП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here