дом Общество Трима тарикати ще заплатят солени глоби за неспазване на правилата в чужбина

Трима тарикати ще заплатят солени глоби за неспазване на правилата в чужбина

0
ДЯЛ

Трима нашенци са осъдени да платят жестоки глоби заради неспазване на правилата за движението по пътищата в Кралство Нидерландия.
Решенията са потвърдени от Окръжен съд – Шумен и подлежат на обжалване, като това не спира изпълнението на съдебното решение. В съдебните протоколи е отбелязано още, че нито един от тримата подсъдими не се е явил в залата, нито пък са установени да пребивават в страната по време на делата.
140 евро глоба ще плати А.С.М. защото извършил действие в нарушение на забрана за влизане на пътни превозни средства еднопосочно движение след (знака СЗ.
С 140 евро за извършено нарушение съгласно чл.2 от Закон относно административната уредба при нарушаване на разпоредби на Кодекса за движение по пътищата – като водач на моторно превозно средство не се е движил възможно най – вдясно по платното за движение, ще олекне джобът и на шуменецът Б.И.Х.
Третият, нарушил правилата е Б.Х.Т. Той пък отнася глоба от 90 евро за извършено нарушение, съгласно чл. 2 от Закон относно административната уредба при нарушаване на разпоредбите на Кодекса за движение по пътищата на Кралство Нидерландия, за неспазване на знак „Забранено е влизането на автобуси и товарни автомобили” или пътен знак C7b.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриват социални предприятия за млади хора, останали без работа в област Шумен
Следваща статияПада мазилката от училище във Венец, директорът притеснен за учениците

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here