дом Криминале Трима са в болница след верижна катастрофа, причинена от жител на село...

Трима са в болница след верижна катастрофа, причинена от жител на село Чернооково

0
ДЯЛ

Трима души са настанени в болница след пътно-транспортно произшествие станало около 11.30 ч. вчера на прав участък на второкласния път Омуртаг-Котел, до бензиностанция край Омуртаг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.
Микробус „Форд Транзит”, с шуменска регистрация, шофиран от правоспособен 46-годишен водач от с. Чернооково, община Върбица, обл. Шумен, при движение в посока Омуртаг е предприел ляв завой с цел навлизане в района на бензиностанцията. При маневрата, направена при наличие на непрекъсната маркировка, микробусът е отнел предимството на движещ се правилно автобус „Мердедес”, с румънска регистрация, управляван от 56-годишен правоспособен водач, и го ударил от лявата страна. Вследствие на удара товарният „Форд Транзит” се блъснал и в задната част на неправилно паркиран в лявата част по пътното платно камион „Мерцедес”, с шуменска регистрация, с 47-годишен правоспособен водач от Добрич. От своя страна паркираният товарен автомобил се отместил и блъснал стоящ пред него 19-годишен мъж от с. Черенча, област Шумен. В резултат се наложило се служители на РС ПБЗН-Омуртаг да оказват съдействие за изваждане на пътувалите в микробуса.
Вследствие на пътния инцидент в МБАЛ-Търговище са приети за лечение без опасност за живота трима души: шофьорът и пътничка в микробуса – с фрактури на таза, и 19-годишният мъж, блъснат от камиона – с фрактура на раменна става.
Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автобуса и микробуса са отрицателни.
По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Омуртаг.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските полицаи на полуфинал на Републиканското по футбол
Следваща статияРемонтират три участъка от водопроводната мрежа на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here