дом Политика Танер Исмаил: Гласувайте за ДПС, за да вървим уверено по пътя на...

Танер Исмаил: Гласувайте за ДПС, за да вървим уверено по пътя на успешна Европа!

0
ДЯЛ

Танер Исмаил е поредният млад човек, поставен в кандидат листата за народни представители на Движението за права и свободи.
„Партията, в която членувам е едно голямо семейство, с много млади хора. ДПС има много силна програма за ускорено икономическо развитие на станата, зелена икономика – чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста енергия, включване на свободните и активни граждани в процесите вземане на решения и контролът върху изпълнението им. Движението за права и свободи апелира за диалог между партиите, загърбване на вътрешнопартийните и политически убеждения, които при някои партии са крайни, в името на възстановяване на държавността и държавата.
Аз вярвам във всяка една цел, която си поставяме в ДПС и продължавам да вярвам, че вървим в правилната посока. Затова призовавам всички мои съграждани, близки, приятели да дадат шанс на нас, младежите, за да направим всичко по силите си, родината ни България да върви още по-уверено по пътя на успешна Европа! Да възстановим държавността, да върнем политическата нормалност! Гласувайте с №7 в интегралната бюлетина!“

Този призив отправя областният председател на Младежко ДПС Танер Исмаил.
Завършил е Колеж по туризъм със специалност „Предприемачество и мениджмънт“ и в момента следва „Инженерна логистика“ в Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“.
От 10 години се занимава с частен бизнес.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия4.61 лева цена на водата в Шуменско през 2022 година
Следваща статияПланови прекъсвания на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here