дом Криминале Страшен екшън: Селяни заплашиха с убийство полицаи, пристигнали на местопроизшествие

Страшен екшън: Селяни заплашиха с убийство полицаи, пристигнали на местопроизшествие

2
ДЯЛ

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в Каолиново. Снощи, малко преди 22 часа между село Тодор Икономово и Каолиново възникнал пътен инцидент с материални щети. 42-годишният А.Г. от Варна и спътникът му С.М./41г./ от Шумен, които били в лек автомобил „Ауди“ с варненска регистрация, самокатастрофирали. На място е пратен полицейски екип. При отработване на произшествието до колата спрели няколко автомобила, от които излезли жители на село Тодор Икономово. Мъжете започнали да се саморазправят с водача на Ауди-то и спътника му. Изяснено било, че имат неуредени взаимоотношения. Тълпата насочила гнева си към полицейските служители, които помолили мъжете да напуснат местопроизшествието. Непознатите започнали да блъскат полицаите, заплашили ги с убийство. Малко след това се качили по автомобилите си и се оттеглили в посока към село Тодор Икономово.
Работата по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 325 от НК продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабравена манджа на котлон подпали апартамент
Следваща статияМилионерът Юскан Салиев: Бедното момче се завръща с гръм и трясък!

2 КОМЕНТАРИ

  1. „42-годишният А.Г. от Варна и спътникът му С.М./41г./ от Шумен, които били зад волана на лек автомобил „Ауди“ „… Кой е бил отгоре и кой отдолу?
    И мислите, че ще ме спрете да ползвам copy/paste?

  2. Хахахахахахаха, не е копи пейст, това е полицейски бюлетин, и ако пиарът там сбърка, всички бъркат по медиите. Нормално е, това да е им е проблемът на журналистите. Тя държавата не знае кой е отгоре и кой е отдолу, вие за двама в една кола се чудите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here