дом Политика Стефан Янев: Екзотична е идеята служебният кабинет да остане на власт

Стефан Янев: Екзотична е идеята служебният кабинет да остане на власт

0
ДЯЛ

Служебният кабинет е надпартиен и е съставен от хора, които не са обвързани с никоя партия, те са експерти в своята област. Затова ми се струва екзотична идеята той да остане на власт, защото това решение трябва да мине с гласуване през парламента. Това заяви служебният премиер Стефан Янев, който е на посещение във Варна, където ще наблюдава Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021“.
Като много далечна и почти невъзможна хипотеза определи той идея да остане и като редовен премиер.“Няма такова предложение, така че няма какво да бъде обсъждано и коментирано“, категоричен бе Янев и добави, че преди да се стигне до гласуване на новото правителство в парламента ще трябва да се мине през много трудни преговори между партиите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменя се датата на обществените обсъждания на касовото изпълнение на бюджета и общинския дълг
Следваща статияПри съседите: Двама 14-годишни загинаха при катастрофа, причинена от неправоспособен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here