дом Общество Променя се датата на обществените обсъждания на касовото изпълнение на бюджета и...

Променя се датата на обществените обсъждания на касовото изпълнение на бюджета и общинския дълг

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Предварително обявените дата и час за публично обсъждане на касовото изпълнение на бюджета към 31 декември 2020 г. се променят, информират от Община Шумен.
Обсъждането на бюджета ще се проведе на 23 юли, петък от 10.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева”.
Променят се също датата и часът на общественото обсъждане на намерението за поемане на дългосрочен общински дълг с договор за банков кредит за финансиране на инвестиционните проекти: „Рехабилитация на улична мрежа и междублокови пространства в град Шумен” на стойност 15 000 000 лв. с ДДС и „Рехабилитация на улици/части от улици в села на територията на община Шумен” на стойност 3 000 000 лв. с ДДС.
Обсъждането за дълга ще се състои също на 23 юли, петък, но от 13.30 ч. също в зала „Проф. Венета Вичева”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът свиква парламента на 21 юли
Следваща статияСтефан Янев: Екзотична е идеята служебният кабинет да остане на власт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here