дом Спорт СК „Шуменска крепост“ е лидер сред 52 отбора на родната бойна сцена

СК „Шуменска крепост“ е лидер сред 52 отбора на родната бойна сцена

0
ДЯЛ
Снимка: СК "Шуменска крепост"

СК „Шуменска крепост“ е убедителен лидер сред 52 отбора в комплексното класиране до момента от участията на ринг в стиловете лоу кик, фул контакт и К-1 през тази година.
До момента клубът е участвал в четири официални състезания от тазгодишния спортен календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Събитията са домакинствани от Шумен, Пазарджик, Каварна и Бургас. В тях тимът има спечелени общо 75 медала на ринга – 36 златни, 19 сребърни и 20 бронзови. СК „Шуменска крепост“ стана отборен първенец два пъти в стил лоу кик – Шумен и Бургас, веднъж в К-1 – Пазарджик, и бе на втора позиция на фул контакт- Каварна
До края на 2020 г. остава Държавното първенство в стил К-1, което ще се проведе в Дупница.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПриемат документи за третия етап на мярка 60/40
Следваща статияМалки художници от Шумен с награди от международен конкурс

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here