дом Култура Малки художници от Шумен с награди от международен конкурс

Малки художници от Шумен с награди от международен конкурс

0
ДЯЛ

Десет деца от арт школа „Чифлигарови“ са между наградените от международния конкурс за рисунка „Аз обичам Черно море“. Това съобщиха от школата.
В първа възрастова група първо място грабна Никол Стефанова на 4 години,а второ място е за Пламена Пенчева на 7 години
Във втора възрастова група две първи места за Пресияна Стоянова и Мартина Пенчева,втори са присъдени на Плоина Стефанова,Екатерина Недева и Калоян Георгиев,а Сияна Богомилова,Елина Иванова и Белинда Якуб са отличени с трето място.
Конкурсът е посветен на международния ден на Черно море и се празнува на 31 октомври.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСК „Шуменска крепост“ е лидер сред 52 отбора на родната бойна сцена
Следваща статияКласификацията на медицински отпадъци става комплексна услуга

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here