дом Политика Селски кметове: Нуридин Басри ни притиска да напуснем ДПС! Той: Аз да...

Селски кметове: Нуридин Басри ни притиска да напуснем ДПС! Той: Аз да не съм мафиотски бос?!

3
ДЯЛ

„Председатели на местни структури на ДПС са били заплашвани от кмета на Хитрино Нуридин Басри да напуснат партията и да го декларират на специално насрочена пресконференция в петък. Ако това не се случи – да се сърдят на себе си.“ Това съобщиха активисти на Движението за 24shumen.com. Те се позоваха на подадени сигнали от селски кметове, които са и лидери на местно ниво на Движението. Според подадената информация, да се оттеглят от ДПС са били притиснати и служители в Общинската администрация в Хитрино.
„Брифингът е опит да се отклони общественото внимание от нерешени проблеми с хора, останали без покрив заради ж.п.инцидента миналата година“, смятат партийни активисти от Шумен. Те твърдят, че „на заплашените бил поставен ултиматум да подпишат декларации, че не са съгласни с решението на ръководството на ДПС за изключване на Нуридин Басри и Мустафа Ахмед от ДПС“.
Репортер на 24shumen.com потърси за коментар кмета Нуридин Басри.
„Никого не съм заплашвал. Това са глупости, родени в главата на някой, който има неуспех в ангажиментите, които е поел към хората. За разлика от тях, аз залагам на начинания, които изпълнявам“, продължи той.
„Аз да не съм мафиотски бос, че да заплашвам. Подобни спекулации са недопустими“, отбеляза още кметът.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРИОСВ проверява сигнал за замърсяване на язовир Шумен
Следваща статияПредпразнично: Кметът на Никола Козлево възнагради общински служители с Коледни премии

3 КОМЕНТАРИ

  1. За това ли кмета на с.Трем(Н.ИДРИЗ) лъже хората и събира подписи за да се откажат от ДПС?!
    Също така и останалите села:с.Висока Поляна,с.Студеница,с.Тервел и дрг..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here