дом Общество Предпразнично: Кметът на Никола Козлево възнагради общински служители с Коледни премии

Предпразнично: Кметът на Никола Козлево възнагради общински служители с Коледни премии

0
ДЯЛ

Кметът на Община Никола Козлево – Ешреф Реджеб стимулира служителите от общинска администрация с по още една брутна заплата, като предпразничен бонус. Възнагражденията, които са получили кметовете на населени места в общината и чиновници от администрацията са в следствие на достатъчно средства в общинската хазна. Председателят на общинския съвет Стефан Стефанов, посочи за 24shumen.com, че сред стимулираните от кмета били и селските кметове и кметски наместници, тъй като са показали добра работа и били съвестни при изпълнението на поставените задачи.
В отговор на жеста на общинския кмет към служителите, Стефанов предложи в докладна, еднократно да бъде стимулиран с една основна месечна заплата и кметът Ешреф Реджеб, който също има заслуги за добри практики в Общината.
„Имаме излишък и го разпределихме. Идват Коледни и Новогодишни празници, а на селските кметове заплатите са много ниски. С бонуса ги стимулираме да работят по-добре“, обоснова решението си Ешреф Реджеб. Служителите са очаровани от благородния жест и обещават да продължат да се трудят усърдно и през новата година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСелски кметове: Нуридин Басри ни притиска да напуснем ДПС! Той: Аз да не съм мафиотски бос?!
Следваща статияНад 1 600 студенти обличат тоги по случай дипломирането си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here