дом Политика Севдисен Неджиб: Ако искаме промяна в страната ни, трябва да сме част...

Севдисен Неджиб: Ако искаме промяна в страната ни, трябва да сме част от нея!

0
ДЯЛ

Казвам се Севдисен Ахмед Неджиб, родена съм в Разград през 1987 година.
През 2009 г. завърших бакалавърска степен в Шуменския университет “ Епископ Константин Преславски” със специалност Социална педагогика, а магистърската си степен придобих в същото висше учебно заведение, със специалност Социално консултиране.
В момента продължавам образованието си като студентка в Русенския университет “Ангел Кънчев”, специалност Право.
Работя като старши експерт в Общинската служба по земеделие в Шумен от 2013 година.
От 2011 година съм член на Общинското ръководство на Младежкото ДПС.
Четири години бях зам.-председател, а от месец март 2020 г. съм председател на Общинското ръководство на младежката организация на ДПС в Шумен.
За мен е огромна чест и привилегия да бъда отново част от амбициозния екип на ДПС и на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.
С вота през април партията ни доказа за пореден път , че е активен участник на политическата сцена в страната ни, залагайки на млади, подготвени, интелигентни кадри. Именно младите хора ще са движещата сила в обществото и началото на рестарта в държавата.
По-голяма част от листата за кандидат депутати на област Шумен са младежи, които имат силата и енергията да променят политическата действителност в областта.
С водач на листата – председателят на партията Мустафа Карадайъ, вярвам, че ще върнем политическата нормалност, ще възстановим ценностите и ще сложим край на разделението между хората.
ДПС разполага със силна програма за ускорено икономическо развитие и и още по-силен отбор с който ще се яви на предстоящите парламентарни избори.

Призовавам всички избиратели да гласуват с номер 7 в интегралната бюлетина, за да спрем разделението и агресията! Да върнем политическата нормалност, защото ако искаме промяна, ние трябва да сме част от нея!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСело Долина и част от квартал „Дивдядово“ са без вода в жегата
Следваща статияВиК-Шумен ще внедри географска информационна система

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here