дом Политика Севгин Хълми: Време е да се даде нов хоризонт на всички граждани...

Севгин Хълми: Време е да се даде нов хоризонт на всички граждани на България!

2
ДЯЛ

Председателят на Общинския съвет на Движението за права и свободи (ДПС) в Шумен Севгин Хълми е роден в Шумен през 1980 година. Сътрудник е на евродепутата Илхан Кючюк.
Работил е в Общинска администрация в гр. Каолиново, както и в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), дирекция“ Европейски фонд за рибарство” в София.
Магистър по Икономика и управление на бизнеса в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.
През 2014 година е завършил Българско училище за политика“Димитър Паница”към Нов Български Университет и е взел участие в Световния форум по демокрация в Страсбург, Франция.
Политическата кариера на председателя на Общинския съвет на Движението за права и свободи (ДПС) Севгин Хълми започна от младежките му години. През периода 2013-2016 година е бил член на Централния оперативен съвет на Младежкото ДПС с ресор „Връзки с академичните дружества.“ Координирал е всички академични дружества, създадени през годините във всички университетски градове в България.
„Младежко ДПС е единствената политическа младежка структура с толкова широк обхват от младежи и не само в България. Сътрудничили сме си и с много други Европейски младежки организации. За нас в Младежко ДПС беше важно да работим с младите хора и да им помогнем да изберат правилния път. Моят призив към младежите е да използват Младежко ДПС като трамплин, защото единствено ДПС дава равен шанс за всеки подготвен младеж! Извън политиката в последните години се занимавам и с пчеларство. Впечатлен съм от дисциплината на пчелата и жизненоважната им роля в природата. Като човек, израснал на село и прекарал детските си години сред хората, които си вадят хляба от земята, аз твърдя, че познавам проблемите на селския човек и земеделеца. Затова програмата на ДПС е за чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста енергия, високи технологии. Днес вече са и официална инвестиционна политика на Европейския съюз – Зелена икономика.
За бизнеса – защитена бизнес среда, ускорен път на инвестициите, от падане на прекомерната административна тежест, сигурност, стабилност и предвидимост.
За гражданите – работни места, високи доходи, високо качество на живот, справедливост, защита на правата и законните им интереси.
Вярвам в моя избирател, вярвам че отново ще направи правилния избор, гласувайки за Движението за права и свободи с номер 7 в интегралната бюлетина!
Време е да се даде нов хоризонт на хората в България. Всички граждани трябва да положим усилия, за да излезем от аварийната лента, а основната задача на властта е да създаде среда, в която икономиката да расте. Аз вярвам, че всички българи заслужават да дишат чист въздух, вярвам, че чрез диалога с всеки политически субект можем и трябва да се борим за добруването на хората.
Ще работя да превърнем България в страна на възможностите.
Да гласуваме за по-доброто си бъдеще с №7!


Продаването и купуването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНавръх празника си полицаи изнесоха урок по безопасност на движението
Следваща статияКметът на Каспичан поздрави служителите на МВР

2 КОМЕНТАРИ

  1. ДпС съществува по-вече от 30г.
    Избирателите му са предимно селските хора и поради стараха от управляващата в даден област кмет или високопоставен човек от ДпС ги зъдължават със закани или разни психически действия напр: ще ти спрем пенсията или социалната ти помощ “40лв.”
    ДпС и другите партии от години насам знаят какви са проблемите на хората живущи по-селата та въпроса ми е сега ли са се сетили от ДпС за проблемите на гласоподавателите им???

  2. Жалко,че всички тези позитивни мисли и цитати са само едно рекламно предизборно лого!!!След това всички е оиднаквено….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here