дом Общество Само за месец: Трима са загинали във войната по пътищата в областта

Само за месец: Трима са загинали във войната по пътищата в областта

0
ДЯЛ

Над 1 400 нарушения са констатирали от ОД на МВР-Шумен през месец октомври. От тях 37 са установените водачи в Шуменско през октомври, които шофирали след употреба на алкохол, а 1396 са констатираните нарушения за скорост през месеца.
През октомври на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани 61 пътно-транспортни произшествия. От тях тежки са 8, в които са загинали трима души, а ранените са 8.
От общия брой констатирани нарушения на водачите 3 895, най-много са за скорост – 1 396. За неправилно спиране или паркиране са санкционирани 512 шофьори.
По време на извършените проверки полицейските служители са установили, че 200 водачи са зад волана на технически неизправно моторно превозно средство, 307 са с нередовни пътни документи, а 197 са съставените актове за неизползване на обезопасителен колан или каска.
За неспазване на предимство, знаци и сигнали са санкционирани 102.
37 са седнали зад волана на моторно превозно средство след почерпка с алкохол и са били установени от пътните полицаи. 15 от тях са били с концентрация над 1,2 промила, а другите 22 – до 1, 2 промила в издишания въздух.
64 са установените неправоспособни водачи.
98 са санкционирани заради това, че са били без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.
5 акта и 12 глоби с фиш са съставени на пешеходци за пресичане на необозначено място.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт днес започват Коледните пости
Следваща статияЗабраняват движението на пътни превозни средства до горските масиви в „Шуменско плато“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here