дом Общество Проверяват за пожарна безопасност високите сгради в областта

Проверяват за пожарна безопасност високите сгради в областта

1
ДЯЛ

Служители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен са извършили проверки на всички високи жилищни и сгради за обществено обслужване на територията на областта.
При проверките, които са били в рамките на една седмица, е обърнато внимание на условията за евакуация. Проверена е изправността на автоматите за самозатваряне, условията за пожарогасене, изправността на вентилационните системи за повишаване на налягането в стълбищните клетки, асансьорни шахти, както и има ли допълнително изградени изолации по фасадите и съответстват ли с правилата за пожарна безопасност. На местата, където са констатирани пропуски или нарушения свързани с пожарната безопасност, са дадени срокове за отстраняването им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Смядово набелязаха мерки за опазване на породата свине, от които се прави прочутата едноименна луканка
Следваща статияНова информационна система за устройство на територията ще улеснява бизнеса и гражданите на Шумен

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here