дом Общество Председателят на Общински съвет – Венец с Поздравителен адрес към жителите на...

Председателят на Общински съвет – Венец с Поздравителен адрес към жителите на общината

0
ДЯЛ

Скъпи съграждани,

отива си една трудна за всички ни година, в която коварна болест порази много хора по света. За съжаление случващото се не пожали и нас, но в тази тежка ситуация ние запазихме добротата и човечността си, подкрепяхме се един на друг, за да оцелеем и да станем по-силни. В неравната битка с Ковид-19 ни помагаха, помагат ни и сега медиците от Центъра за спешна медицинска помощ – Венец, които бдят над нас, за да съхранят живота и здравето ни. Ангелите в бели престилки жертват живота си и от първите дни на пандемията са на своят пост, дори и когато болестта застигаше и тях. Искам да благодаря на всички медици и на жители на общината, които за сетен път показаха, че обичат родното си място и са готови да работят за него, въпреки трудностите и предизвикателствата, които ни застигнаха през годината!
Пожелавам на всички Вас, хората от община Венец, да сте здрави и да посрещнете новата 2021 година със семействата и приятелите си. Надявам се, че несгодите на цялото човечество ще приключат скоро, за да можем отново да сме заедно, да работим, да пътуваме и да бъдем спокойни за тези, които обичаме. Знам, че ни чакат много хубави дни, през които ще дадем всичко от себе си за нашият роден край!
Честита Нова 2021 година!

С уважение,

Ридван Ибрямов
Председател на Общински съвет – Венец

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦената на водата в Шуменско се повишава
Следваща статияОт 1 януари: Минималната пенсия става 300 лева, а от 1 юли всички останали пенсии ще се повишат с 5%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here