дом Други Цената на водата в Шуменско се повишава

Цената на водата в Шуменско се повишава

0
ДЯЛ

3 стотинки на кубик повече ще плащат абонатите на „ВиК – Шумен” от началото на следващата година. Това произтича от днешното решение на КЕВР за утвърждаване на цените на водата в 26 района, сред които и Шумен.
За всеки кубически метър потребена вода битовите клиенти на шуменското дружество ще плащат: за доставка – 2.134 лв., за отвеждане – 0.144 лв., и за пречистване – 0.577 лв. Досега тези стойности бяха съответно 2.211 лв., 0.134 лв. и 0.485 лв.
Изчисленията сочат, че след налагане на ДДС новата цена на водата в Шуменска област става 3.426 лв./куб. м. при досегашна цена 3.399 лв./куб. м.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов: Изпращаме трудна година, белязана от COVID-19
Следваща статияПредседателят на Общински съвет – Венец с Поздравителен адрес към жителите на общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here