дом Общество Поздравление от кмета на община Върбица инж. Мердин Байрям за Рамазан Байрам

Поздравление от кмета на община Върбица инж. Мердин Байрям за Рамазан Байрам

0
ДЯЛ

Уважаеми съграждани мюсюлмани,
Светът се променя с всеки изминал ден, но ценностите които изповядваме са непреходни. Добрината, състраданието, уважението и толерантността са още по-необходими на човечеството днес! Ние всички имаме нужда да преосмислим тези добродетели, за да спрем да бъдем свидетели на тревожните вести прииждащи от всички посоки на света. Нека се обърнем с лице към настъпващия голям мюсюлмански празник – към смирението, покаянието и опрощението!
Да поискаме прошка от по-възрастните, да им покажем, че сме признателни за това, че са ни дали живот, и за всичко което са правили и правят за нас по-младите! Искам от сърце да пожелая здраве, радост, любов и смирение на Вас и Вашите близки! Нека отворим сърцата си за доброто, и да дадем пример на хората около нас! Нека в молбите си отправим зов към Всевишния за тотално изцеление на света, от надвисналата зараза!
Честит и светъл празник братя и сестри мюсюлмани!
Честит Рамазан байрам!

Мердин Байрям
кмет на община Върбица

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицаи показаха на ученици техники за защита
Следваща статияКомисия бистри съдбата на минералния извор край Мараш

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here